Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brutal Life

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa gra pbf(Play By Forum). Jedyna w swoim rodzaju. Gra osadzona w realiach życia codziennego. Pracuj, zakładaj firmy, załóż rodzinę. To wszystko oferuję ci Brutal Life. Pierwsza gra (sezon) rozpoczyna się 1 stycznia lecz wcześniej musisz napisać podanie o przyjęcie. Jedna z niewielu gier nie będących na hostingach typu fora.pl

Data Założenia: 12 Grudnia 2012r. Godz 18:18

Poszukujemy MG.

83392201627100544771.gif

PS. Link

http://www.brutal-life.xaa.pl

Zapomniałem całkiem :D

c41caa1ee4d5079bc8576f30d8bce2b5.jpg
Opublikowano

Grafika już z góry odpycha, ale dobrze, że są ludzie, którzy mają jakieś pomysły i plany na przyszłość. Myślę, że zagoszczę na starcie i zobaczymy co Wam tam wyjdzie - jeśli będziecie mieli jakieś pytania, na które myślicie, że będę mógł odpowiedzieć z zakresu programowania/zabezpieczeń to moje PW jest otwarte.

Opublikowano

Moim zdaniem kolorystyka forum jest bijąca po oczach, zbyt jaskrawa jeżeli chodzi o moje upodobania.

Oczywiście też skórka byłaby do wymiany, ale rozumiem, że to startujący projekt i inwestujesz w niego tylko swój cenny czas, zatem nie bierz tego jako hejty, a uwagi, które mogą się przydać, gdy będziesz miał większe możliwości niż darmowy hosting forum z reklamami w dodatku źle wkomponowanymi.

Opublikowano

Dziękuję za uwagi. Ze skórką popracuję

gdy będziesz miał większe możliwości niż darmowy hosting forum z reklamami w dodatku źle wkomponowanymi.

Hosting jest płatny ale te na górze to toplisty do głosowań a ta w stopce, cuż ja nawet nie wiem skąd ona tam się wzięła.

Opublikowano

No właśnie to od razu biło się po oczach.

Dla mnie skórka mpc jest ciekawa chodzi mi głównie o kolorystykę, która naprawdę wieczorami nie bije po oczach, a i motyw czy jak to tam się zwie może inny?

Skoro płacisz za hosting to pewnie możesz się z tym bawić i bawić, spróbuj zrobić jakiś czat gry (np. w Pubie można gadać) i takie tam...

Mój znajomy gra w takie gry "pisane" dla mnie to trochę za mało dynamiki

:)

Opublikowano

@up

Reklama w stopce usunięta ( Skąd ona się tam wzięła :O ) A w headerze to toplisty nie wiedziałem gdzie indziej to wsadzić

Nad skórką popracuję jeśli będzie ktoś chętny do pomocy to chętnie go wynagrodzę.

Opublikowano

Żeby gra PBF była fajna musi mieć dużo GM'ów którzy będą ją ogarniać bo inaczej będzie śmietnik i oszukiwanie :X Tak pozatym to powodzenia, bo ogólnie gry PBF ciężko jest wypromować i zdobyć do niej graczy.

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...